ARTSphera.com.ua продажа и покупка произведений искусства картин работ мастеров

Русский Украинский Английский Немецкий Французский
Зарегистрировано: [1975] мастеров, [365] посетителей.
Опубликовано: [32817] работ.

Поиск по:
RSS feed
Последние новости
Музей азиатского искусства Crow демонстрирует современную японскую керамику
Первая персональная выставка новых произведений художника Яна-Оле Шимана в Касмине открылась в Нью-Йорке
Выставка посвящена голове как мотиву в искусстве
МоМА получает большой подарок от работ швейцарских архитекторов Herzog & de Meuron
Выставка отмечает Андреа дель Верроккьо и его самого известного ученика Леонардо
Последние статьи
«Где командовали высшие существа: Генрих Нюссляйн и друзья» открывается в галерее Гвидо В. Баудаха
Новая экспозиция Высокого музея посвящена искусству южных backroads
Выставка в Глиптотеке предлагает скульптурную одиссею 1789-1914 годов
Первая большая ретроспектива американского фотографа Салли Манн отправляется в Хьюстон
Tate Modern открывает крупную выставку работ пионерской художницы Доротеи Таннинг
Neo-Op: выставка Марка Дагли открывается в галерее Дэвида Ричарда
Выставка новых работ американской художницы Кэтрин Бернхардт открывается в Ксавье Хуфкенс
Вид искусства
Живопись(22953)
Другое(3334)
Графика(3261)
Архитектура(1969)
Вышивка(1048)
Скульптура(617)
Дерево(445)
Куклы(302)
Компьютерная графика(281)
Художественное фото(273)
Дизайн интерьера(254)
Церковное искусство(196)
Народное искусство(193)
Бижутерия(119)
Текстиль (батик)(107)
Керамика(105)
Витражи(103)
Аэрография(74)
Ювелирное искусство(66)
Фреска, мозаика(64)
Дизайн одежды(61)
Стекло(57)
Графический дизайн(38)
Декорации(26)
Лоскутная картина(14)
Флордизайн(9)
Пэчворк(4)
Бодиарт(3)
Плакат(2)
Ленд-арт(2)
Театр. костюмы(0)
День рождения
Андрей Луцевич Анатольевич
Дима Самойленко Витальевич
Наталия Рахманова
Ольга Зубкова
Полезные ссылки
Ежевика - товары для рукоделия
Облако тегов
Система Orphus


Написал новость: Opanasenko

SEATTLE: Музей мистецтв Сіетлу оголошує про акцію в 150 мільйонів доларів, з якою на сьогоднішній день обіцяно більше 125 мільйо


SEATTLE. Музей мистецтва в Сіетлі оголосив сьогодні про початок публічної фази кампанії в 150 мільйонів доларів, SAM Forward, включаючи чотири подарунки керівництва на загальну суму понад 56 мільйонів доларів від донорів, які є давніми прихильниками музею. На сьогоднішній день кампанія зібрала більше 125 мільйонів доларів на досягнення цілей відновлення та розширення азіатського мистецького музею в Сієтлі, що сприяє підтримці та розширенню художніх та освітніх програм установи, а також інвестуванню в сміливі проекти, які сприятимуть позиції SAM як міжнародний лідер у галузі мистецтва.

"Це історичний момент для SAM і нашої спільноти", - каже Кімерлі Роршах, директор і генеральний директор Illsley Ball Nordstrom. Ця кампанія фінансує прекрасно відреставрований і розширений Музей азіатського мистецтва в Сіетлі. Вона зміцнює фінансову основу установи, надаючи майбутнім поколінням можливість приймати стратегічні рішення і приймати художні та програмні ризики. Це відбувається в критичний час, коли Сіетл розвивається і світ стає все більш взаємопов'язаним. SAM Forward забезпечує неймовірну спадщину для всієї громади Сіетла і за її межами ».

Створена в 2015 році, SAM Forward надає можливість розширити ключові програми та проекти, спрямовані на посилення впливу музею в регіоні, і охопити широку аудиторію на своїх трьох сайтах, які щороку обслуговують майже мільйон відвідувачів. Збільшений простір Азіатського мистецького музею Сіетла дозволить розширити програми, які досліджують різноманітні перспективи азіатського мистецтва та культури. В Олімпійському парку скульптур інвестиції забезпечать однорічну активацію сайту через безкоштовні програми для всіх. Нарешті, все, що робить SAM, буде підкріплено посиленою інституційною власністю, включаючи проведення спеціальних виставок та обмін різноманітною колекцією музею.

Вінні Страттон, президент Опікунської ради SAM, та Чарлі Райт, довірена особа SAM, виконують обов'язки співголів кампанії SAM Forward. «Ми були натхненні, щоб побачити, як багато прихильників активізували музей, і його місія поєднати мистецтво з життям, - каже Страттон. Додає Райт: «SAM завжди був амбітним інститутом. Ми давно знаємо про найважливіші потреби цієї кампанії, але ми також користуємося цією можливістю, щоб підштовхнути себе новими шляхами і досягти ще більших успіхів ».

SAM Forward - це ще одна серія успішних кампаній за історію інституції, які трансформували культурну тканину міста та регіону. Протягом багатьох років SAM побудував нові будівлі в самому центрі міста, створив парк скульптур, удостоєний нагороди на Puget Sound, зміцнив і розширив свої колекції, доглянув і зберег ти тисячі творів мистецтва. SAM вітає мільйони відвідувачів у трьох своїх місцях: в Музеї мистецтв Сіетла, в Музеї азіатського мистецтва Сіетла у парку волонтерів і в парку олімпійських скульптур на набережній у центрі міста.

МУЗЕЙ МИСТЕЦТВ АЗІАТСЬКОГО МІСЦЯ ($ 54 млн.)
Проект модернізації та розширення азіатського мистецького музею в Сіетлі займає будівлю початку 20-го століття і доводить його до стандартів 21 століття. Проект зберігає історичну будівлю 1933 року та його фасад Art Deco, покращує інфраструктуру будівлі, захищає колекцію від клімат-контролю та модернізації сейсмічних систем, підвищує доступність ADA та покращує зв'язок музею з Волонтерським парком, включаючи відновлення історичних, Olmsted- розроблені шляхи в парку. Розширення історичної будівлі забезпечує приблизно 13 900 квадратних футів необхідного простору, створюючи шлях для нової виставкової галереї, спеціального освітнього простору і нового центру збереження.

ЗРОСТАННЯ ЗДОРОВ'Я САМ ($ 60 млн.)
Великий фонд надаватиме підтримку мистецьким та освітнім програмам на всіх трьох сайтах SAM та забезпечує більший доступ для постійно зростаючого співтовариства регіону. Протягом багатьох років, SAM породжує значну художню науку і представляє новаторські виставки, у тому числі Пікассо: Шедеври з Музею Національного Пікассо (2010), Kehinde Wiley: A New Republic (2016), і Yayoi Kusama: Infinity Mirrors (2017). Освітні ініціативи SAM допомагають школярам, ​​педагогам, сім'ям і дорослим через практичні програми, які стали національно визнаними моделями для залучення нових аудиторій. Щорічно SAM обслуговує близько 40 тисяч студентів за допомогою музейних програм і надає можливості для професійного розвитку понад 1700 вчителів.



ВВЕРХ

meta.ua Яндекс.Метрика

(c) Дизайн-група "Dolphins"